Welkom op onze site

DE BOURGUEIL Golden Retrievers

Wij wonen in Westervelde, een klein dorpje in Drenthe met o.a. onze twee Golden Retrievers: Boutchy en Ukkie.

In maart 1986 hebben we onze eerste Golden Retriever Lingot bij Wim Burgmans (van ’tKlein Laar) gekocht en in 1992 Dobber. Sinds 1995 hebben we verscheidene nestjes gehad, altijd hebben we de gezondheid en het karakter van de dieren vooropgesteld. Daarnaast zijn de honden gekeurd en getest naar de eisen die de club stelt en op de hondenshow in Groningen behaalden ze beide een “Uitmuntend”.

Ukkie (Roos Fleuri de Bourgueil) is op 19 mei 2023 gedekt door NL Ch. Crown Prince iz Stolitsy Urala (Myron) en we hopen dat ze rond 21 juli een nestje zal krijgen.

We hebben met zorg en mede met de kennis en ervaring van andere fokkers een keuze gemaakt voor de combinatie met deze lieve en prachtige reu: Crown Prince iz Stalitsy Urala (Myron)

We verheugen ons enorm op de gezelligheid en het plezier die de puppy’s met zich meebrengen. Uiteraard zullen de hondjes volgens schema worden ontwormd, inge├źnt, gechipt en ze hebben een stamboom. Ze groeien bij ons in huis op en we doen er alles aan om ze zo goed mogelijk te socialiseren.

 

Boutchy (Cabrio)

 

 

Stamboom Boutchy

 

Ukkie (Roos )

 

 

Stamboom Ukkie

klik hier voor de reu
https://www.sequins.nl/myron.htm

Annemieke Kroes
Kampweg 15
9337PE Westervelde
06 21716056
am@gastenhuis.nl


Golden retriever puppy's
Twee Golden Retriever pups

Golden retriever puppy's puppy

Boutchy bij stiltewandeling Uk in Westervelde

Boutchy Boutchy en Uk

https://www.goldenretrieverfokkers.nl