Welkom op onze site

DE BOURGUEIL Golden Retrievers

Wij wonen in Westervelde, een klein dorpje in Drenthe met o.a. onze twee Golden Retrievers: Boutchy en Ukkie.

In maart 1986 hebben we onze eerste Golden Retriever Lingot bij Wim Burgmans (van ’tKlein Laar) gekocht en in 1992 Dobber. Sinds 1995 hebben we verscheidene nestjes gehad, altijd hebben we de gezondheid en het karakter van de dieren vooropgesteld. Daarnaast zijn de honden gekeurd en getest naar de eisen die de club stelt en op de hondenshow in Groningen behaalden ze beide een “Uitmuntend”.

Afgelopen januari was Roos loops en we hebben haar laten dekken door Sequens Sung (Jay).  We hopen eind maart puppy’s te verwelkomen.

We verheugen ons enorm op de gezelligheid en het plezier die de puppy’s met zich meebrengen. Uiteraard zullen de hondjes volgens schema worden ontwormd, ingeënt, gechipt en ze hebben een stamboom. Ze groeien bij ons in huis op en we doen er alles aan om ze zo goed mogelijk te socialiseren.

Op 28 maart zijn er vier teefjes en vier reutjes geboren. We zijn heel trots zoals ze zich ontwikkelen, het zijn evenwichtige en prachtige hondjes. We hebben voor alle puppy’s een baasje.

 

Boutchy (Cabrio)

 

 

Stamboom Boutchy

 

Ukkie (Roos )

 

 

Stamboom Ukkie

klik hier voor de reu
https://www.sequins.nl/myron.htm

Annemieke Kroes
Kampweg 15
9337PE Westervelde
06 21716056
am@gastenhuis.nl


Golden retriever puppy's
Twee Golden Retriever pups

Golden retriever puppy's puppy

Boutchy bij stiltewandeling Uk in Westervelde

Boutchy Boutchy en Uk

https://www.goldenretrieverfokkers.nl