Welkom op onze site

DE BOURGUEIL Golden Retrievers

Wij wonen in Westervelde, een klein dorpje in Drenthe met o.a. onze twee Golden Retrievers: Boutchy en Ukkie. In de zesendertig jaar met Golden Retrievers hebben we verscheidene nestjes gehad, altijd hebben we de gezondheid en het karakter van de dieren vooropgesteld. Daarnaast zijn de honden gekeurd en getest naar de eisen die de club stelt en op de hondenshow in Groningen behaalden ze beide een “Uitmuntend”.

Boutchy is 14 oktober gedekt door NL Ch. Crown Prince iz Stolitsy Urala (Myron) en we hopen dat ze rond 15 december een nestje zal krijgen.

We hebben met zorg en mede met de kennis van andere ervaren fokkers een keuze gemaakt voor de combinatie met de prachtige reu: Crown Prince iz Stalitsy Urala (Myron)

We verheugen ons enorm op de gezelligheid en het plezier die de puppy’s met zich meebrengen. Uiteraard zullen de hondjes volgens schema worden ontwormd, ingeënt, gechipt en ze hebben een stamboom. Ze groeien bij ons in huis op en we doen er alles aan om ze zo goed mogelijk te socialiseren.

 

Boutchy (Cabrio)

 

 

Stamboom Boutchy

klik hier voor de reu
https://www.sequins.nl/myron.htm

Ukkie (Roos )

 

 

Stamboom Ukkie

klik hier voor de reu
https://www.sequins.nl/jonas.htm

Annemieke Kroes
Kampweg 15
9337PE Westervelde
06 21716056
am@gastenhuis.nl


Golden retriever puppy's
Twee Golden Retriever pups

Golden retriever puppy's puppy

Boutchy bij stiltewandeling Uk in Westervelde

Boutchy Boutchy en Uk

https://www.goldenretrieverfokkers.nl