Gastenhuis Reacties

 

Net als vorig jaar hebben we enorm genoten van het prachtige Gastenhuis van Annemieke en haar familie. Wij waren met 6 volwassenen, 3 kinderen en een baby. Het huis, de tuin, het weiland, het speelgoed, de bedden, de kamers, de keuken etc. worden allemaal liefdevol onderhouden door Annemiek en haar familie en alles is in een goede staat waardoor we konden genieten van een ongestoorde vakantie. De omgeving, waar we veel gewandeld en gesport hebben, is prachtig. En het zwembad op 5 minuten rijden is heerlijk op de warme dagen. Wij maken hier een jaarlijkse traditie van.

Anoniem
september 26, 2016

Hallo,
We zijn dit weekend met 11 personen in deze sfeervolle boerderij geweest. Wat een prachtige plek! We zijn super ontvangen, de koffie stond klaar. Een heerlijke ruimte om met elkaar door te brengen. zeker als het minder weer is.
Het servies en keukenraad is compleet. En wat ook geweldig was, de grote tafel. We hebben er veel tijd aan doorgebracht met spelletjes en knutselen. Er zijn tijdschriften en spelletjes wat ook super was. De trampoline was ook bij deze familie zeer in trek!
Dank voor jullie gastvrijheid!

fam. de Ridder
februari 3, 2017